Enter a search word into the box and press the button.
Please enter your intended arrival and departure dates and press the button to find businesses that have accommodation available on your chosen dates.
Системи за Туристическа информация и резервации
София 1421,  ул. „Горски пътник” 22, GSM: 0887/568 100; 0888/511 539.
 www.infotour.orge-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 

Уважаеми колеги,
    „ИНФОТУР СИСТЕМИ” ООД има удоволствието да Ви информира, че през 2013 продължава развитието на Информационно-резервационната система „ИНФОТУР”. Най-мащабния проект в България за събиране, систематизиране и разпространение на информация за туристичеката индустрия.
Във връзка с актуализиране на информацията и въвеждане на нов софтуер с възможност за  „Ласт минит” резервации в компонентите на системата „ИНФОТУР”,  предлагаме да се регистрирате и предоставите информация за предлаганите туристически продукти и услуги съгласно апликационните форми за участие.

     Какво представлява Системата  „ИНФОТУР” след 20 годишно развитие;

Многоезична система за Туристическа информация и резервации за Югоизточна Европа.
Продажба на Туристически продукти и услуги чрез компонентите на системите ИНФОТУР  
Продажба на Туристически продукти и услуги чрез Туристически Информационни центрове работещи със системите „ИНФОТУР”.
Представяне и продажба на Туристически продукти и услуги чрез интерактивни Терминали за денонощна информация и резервации „ИНФОТУР ПОЙНТ” монтирани на вжни средища със съдействието на Общините и техните Туристически Информационни центрове.
Представяне на Туристически продукти и услуги предлагани в населените места чрез
Сателитни карти, Информационни билбордове със сателитни карти, компоненти на системата „ИНФО ТАБ”.
Продажба на Туристически продукти и услуги чрез нашата страница във „ФЕЙС БУК”.
► Резервации за туристически продукти и услуги чрез интернет портала  www.infotour.org
► Система за „Last minute продажба на туристически продукти и услуги чрез интернет портала  www.infotour.org и  Терминалите „ИНФОТУР ПОЙНТ”.
 
Какво трябва да направите за да участвате в Система „ИНФОТУР”?
Да попълните регистрационна форма за участие, като отбележите рубриките за  предлаганите от Вас продукти и услуги. Изпратете регистрационната форма на e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Кристиян Вълков; GSM: 0887/568 100 за да Ви изпратим договор и апликационни форми.
► Да попълните и изпратите на e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Петър Вълков, GSM: 0888/511 539 подписан договора и попълнените апликационни форми за участие в системата „ИНФОТУР”
►Да заплатите Годишен абонамент за участие в компонентите на Системата „ИНФОТУР”за един обект:   Цена от 120 лв. без ДДС
ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ за участие в компонентите на системата „Инфотур” и публикуване на БАНЕР в портала www.infotour.org  Цена от 360 лв. без ДДС.

Additional information